Gratis Aanmelden

Klaarkomen met hete shemale (32)

Phantoompje (32)

Stoute dingen, hele geile dingen doen met een lieve man. Ik moet je wel waarschuwen, want ik heb een verrassing voor je in petto.Een heerlijke knots tussen mijn benen. Maar ik heb ook een heerlijk stel borsten.

Maak contact met haar
  1. Naam: Phantoompje
  2. Leeftijd: 32 Jaar
  3. Woonplaats: Amsterdam
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 12/12/1989
  6. Masterberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Klaarkomen met hete shemale Phantoompje van 32
Damielle252 (37)
★★★★☆
Ik ben een shemale, van boven een lekkere vrouw, beneden een heerlijke kerel. Helaas heerst er nogal een antieke denkwijze en het lukt me dus niet om een fijn seksmaatje te vinden. Daarom dus al mijn moed bij elkaar geraapt en waag ik hier een poging.
Daten met sexy trans
PaulinaWilSex (34)
★★★★★
Ik had mezelf voorgenomen niet meer online te gaan zoeken maar ik ben er toch weer. Een tijdje terug heb ik echt een lekker geil contact hier op gedaan en dat is wat ik nu weer wil. Ik wil er een leuke tijd van maken met iemand die net zoals mij niet op zoek is naar een relatie maar die alleen af en toe sex wil. Wie herkent zich hier in?
Neuken in hete shemale
GabriWilSex (27)
★★★★★
Een beetje uitdagen vind ik alleen maar leuk. Het hoort er toch ook gewoon bij? Als je single bent maar toch respect hebt voor jezelf kun je ook de middenweg zoeken toch? Ik hoop hier een kanjer te vinden die snapt wat ik bedoel en die wel houdt van een potje stoeien. Iemand die wel ook nog die stap verder durft te gaan naar echte sex...
Neuken in geile tranny
TShoersam (43)
★★★★★
Als medewerkster van een cafe kom ik genoeg mannen tegen. Alleen nu zoek ik dan een man die wel meer als een keer lekker met mij zou willen neuken. Elkaars staaf zouden willen verwennen met handen en mond. Hopelijk hoef ik niet lang te zoeken.
Sexdate met eenzame transsexueel
GebruikersVoorwerpGezocht (28)
★★★★★
Omdat ik me zo gebruikt voel ga ik nu ervoor zorgen dat ik iemand gebruik. Nee, ik ga niet met je gevoelens aan de haal behalve je geile gevoelens voor mij. Dat vind je geen probleem toch?
Neuken in hitsige tranny
HornyKitty (28)
★★★★☆
hete meid, zeker geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Ben een wilde in bed en zoek een man die daar wel mee overweg denkt te kunnen :P
Contact met prachtige tranny
Israe
★★★★★★★★★☆
Ben altijd op zoek naar mannen die een geile one-night-stand met mij willen. Laat me weten of je interesse hebt en we kijken wel wanneer je tijd hebt om eens langs te komen..
One-night-stand met Israe
Stientje
★★★★★★★★★★
Ik ben een beetje verlegen, maar wel heel lief en onderdanig. Ik heb een penis en twee leuke tietjes en ik zoek iemand die mij zo accepteert voor een vaste relatie.
Relatie met Stientje
Carlien
★★★★★★★★★☆
Ik heb zin om iemand in zijn kontje te neuken en ik vind het ook heel lekker als jij me daarna van achteren neemt. Goed diep en hard en je mag me ook goed spanken!
Vluggertje met Carlien
Ymkje
★★★★★★★★★★
Ik ben een jonge ladyboy, romantisch, lief en zorg goed voor mijn partner. Ben op zoek naar een leuke, lieve man voor een mooie relatie. Alleen serieuze reacties graag
Relatie met Ymkje
© 2024 trannyneuken.nl